Associació Catalana de l'Orgue Logotip Associació Catalana de l'Orgue
  INICI
  Qui som
  Notícies
  Agenda
    Cicles de Concerts
    Concerts
    Cursos
  Publicacions
  Recursos
  Enllaços d'interès
  Fòrum
  Crèdits
     

Agenda > Cicles de Concerts 2006 > Sitges. Temporada 2006Concerts organitzats per

Amics de l'orgue de Sitges

Sitges. Església Parroquial de Sant Bartomeu i Santa Tecla

Us podeu baixar el llistat de concerts en format word.

Diumenge, 30 d’abril, a les 18h: CONCERT D’ORGUE en RECORD DELMESTRE JOSEP PAGÈS I BUSOM, a càrrec de FRANCESC PI, organista de la Parròquia i Professor d’Orgue del Conservatori Professional de Música de Badalona.

Diumenge, 14 de maig, a les 17h:CONCERT D’ORGUE, a càrrec d’ANA AGUADO (Palencia).

Diumenge, 25 de juny, a les 18h :FESTA DE LA MÚSICA.CONCERT D’ORGUE, a càrrec de MARIA NACY, organista de la Parròquia i Professora d’Orgue del Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Dissabte, 8 de juliol, a les 21 h: CONCERT DE CANT CORAL I ORGUE, a càrrec de la MANCHESTER GRAMMAR SCHOOL (Anglaterra).

Dissabte, 29 de juliol, a les 21 h:CONCERT DE CANT CORAL IORGUE, a càrrec de la WOODSTOCK MUSIC SOCIETY, Direcció: PAUL INGRAM. (Anglaterra).

Diumenge, 27 d’agost, a les 21h: CONCERT D’ORGUE, a càrrec de STEFAN JOHANNES BLEICHER (Zürich/Winterthur, Suïssa).

Diumenge, 17 de setembre, a les 18 h: CONCERT D’ORGUE, a càrrec de JOSEP MATA (Piera).

Diumenge, 22 d’octubre, a les 18h: CONCERT D’ORGUE, a càrrec de PAUL KENYON, (Scarborough, Anglaterra).

Dimecres, 22 de novembre, a les 19h 30 (Festivitat de SANTA CECÍLIA, patrona de la música i dels músics): Missa solemne cantada i amb orgue, a la memòria dels músics sitgetans difunts i dels consocis traspassats.

Diumenge, 26 de novembre, a les 18h: CONCERT DE SANTACECÍLIA. CONCERT D’ORGUE, a càrrec de MONTSERRAT TORRENT, concertista i pedagoga de renom internacional.

Dissabte, 2 de desembre, a les 20h  (Primera Dominica d’Advent): Missa cantada en gregorià, a càrrec del COR DE CANT GREGORIÀ de la Parròquia de Santa Maria de Badalona i del COR DELS AMICS DE L’ORGUE. DIrecció i orgue FRANCESC PI.

Diumenge, 17 de desembre, a les 18h :CONCERT DE NADAL, a càrrec de l'AGRUPACIÓ POLIFÒNICA DE VILAFRANCA. Direcció XAVIER CERVERA i DAVID HERNÁNDEZ. Orgue: EDUARD VILA.

Diumenge, 31 de desembre, a les 18h : Interpretació del ROSARIPASTORIL i altres cants del mestre MANUEL TORRENS i GIRONA, a càrrec del COR DELS AMICS DE L’ORGUE (cant) i MOSSÈN JOSEPNICOLAU (rés), amb la participació dels assistents.

A part d’això comptem també amb els habituals concerts d’orgue del cicle ELS ORGUES DE CATALUNYA de la GENERALITAT DE CATALUNYA i organitzats per l’ASSOCIACIÓ CATALANA DE L’ORGUE, de la qual som membre associat. Un el mes de juliol i l’altre l’agost.