Associació Catalana de l'Orgue Logotip Associació Catalana de l'Orgue
  INICI
  Qui som
  Notícies
  Agenda
    Cicles de Concerts
    Concerts
    Cursos
  Publicacions
  Recursos
  Enllaços d'interès
  Fòrum
  Crèdits
     

Agenda > Cicles de Concerts 2007 > Sitges. Temporada 2007Concerts organitzats per
Amics de l'orgue de Sitges

Sitges. Església Parroquial de Sant Bartomeu i Santa Tecla

Us podeu baixar el llistat de concerts en format pdf.

Diumenge, 29 d’abril, a les 18h: CONCERT D’ORGUE en RECORD DEL MESTRE JOSEP PAGÈS I BUSOM, a càrrec del COR JOVE DEL CONSERVATORI DE BADALONA. Direcció: MONTSERRAT PI i FRANCESC PI, orgue.

Dissabte, 26 de maig, a les 21h: CONCERT DE CANT CORAL I ORGUE, a càrrec del ILLINOIS STATE UNIVERSITY CONCERT CHOIR (Estats Units). Direcció: KARYL CARLSON.

Diumenge, 17 de juny, a les 18h :CONCERT D’ORGUE, a càrrec de ANTÓNIO DUARTE (Lisboa).

Divendres, 20 de juliol, a les 22 h: CONCERT D'ORGUE, a càrrec de la Claudio ASTRONIO, orgue (Bolzano, Itàlia). Cicle ELS ORGUES DE CATALUNYA.

Diumenge, 29 de juliol, a les 22 h: CONCERT D’ORGUE, a càrrec de YUZURU HIRANAKA (Copenhague).

Diumenge, 12 d’agost, a les 22h: CONCERT D’ORGUE, a càrrec de LORETO ARAMENDI (Sant Sebastià). Cicle ELS ORGUES DE CATALUNYA.

Dissabte, 29 de setembre, a les 21  h: CONCERT D’ORGUE, a càrrec de JORDI FIGUERAS (Terrassa).

Divendres, 12 d’octubre, a les 21h: CONCERT D’ORGUE, a càrrec de CRISTINA GARCIA BANEGAS (Montevideo, Uruguay).

Dijous, 22 de novembre, a les 19h 30 (Festivitat de SANTA CECÍLIA, patrona de la música i dels músics): Missa solemne cantada i amb orgue, a la memòria dels músics sitgetans difunts i dels consocis traspassats, amb la participació del COR DELS AMICS DE L'ORGUE, cant i FRANCESC PI, orgue.

Diumenge, 25 de novembre, a les 18h: CONCERT DE SANTA CECÍLIA. CONCERT D’ORGUE, a càrrec de MARIA NACY, organista de la Parròquia i Professora d'Orgue del Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Dissabte, 1 de desembre, a les 20h  (Primera Dominica d’Advent): Missa cantada en gregorià, a càrrec del COR DE CANT GREGORIÀ de la Parròquia de Santa Maria de Badalona i del COR DELS AMICS DE L’ORGUE. Direcció i orgue FRANCESC PI.

Diumenge, 16 de desembre, a les 18h : CONCERT DE NADAL, a càrrec de l'AGRUPACIÓ POLIFÒNICA DE VILAFRANCA. Direcció XAVIER CERVERA i DAVID HERNÁNDEZ. Orgue: EDUARD VILA.

Diumenge, 30 de desembre, a les 18h : Interpretació del ROSARI PASTORIL i altres cants del mestre MANUEL TORRENS i GIRONA, a càrrec del COR DELS AMICS DE L’ORGUE (cant) i MOSSÈN JOSEP NICOLAU (rés), FRANCESC PI, orgue i amb la participació dels assistents.

A més, cada primer dissabte de mes, a les 20h, hi ha MISSA GREGORIANA, a càrrec del COR DELS AMICS DE L'ORGUE. Direcció i orgue: FRANCESC PI. Excepcionalment pot passar al segon dissabte.

  • Per obtenir més informació adreceu-vos a: amicsorguesitges(a)gmail.com