Nova junta directiva per l'Associació Catalana de l'Orgue

Es renova la junta directiva de l’Associació Catalana de l’Orgue

15 d'octubre de 2022 Aproximadament 1 minut

#ACO   #Associacions  


El passat 15 d‘octubre es va celebrar l‘Assemblea General Extraordinària de l‘Associació, amb la presència d‘alguns socis als locals del Ciemen i la participació telemàtica d‘altres que van voler participar-hi malgrat no poder desplaçar-s‘hi físicament. La reunió havia estat convocada amb l‘objectiu de renovar la junta directiva, o bé de votar la dissolució de l‘associació en cas de no arribar a desencallar la situació. Els membres més veterans de l‘equip, en Pau Riuró com a President i en Jonatan Carbó com a Tresorer, havien expressat des de feia temps la seva voluntat, ben sana, legítima i comprensible, de deixar el càrrec a nova saba, després d‘haver passat molt de temps al peu de canó, en uns anys difícils per a l‘Aco, en què a les dificultats de gestió i de finançament del Cicle dels Orgues de Catalunya s‘hi afegiren les circumstàncies i les seqüeles de la pandèmia. No podem estar-los més agraïts per la seva tasca al capdavant de la nostra entitat, dedicant-hi el seu temps i el seu treball desinteressat.

Si bé la situació de l‘Associació havia arribat a un punt extremadament crític, en què s‘entreveia fins i tot la seva dissolució, l‘Aco ha pogut sortir d‘aquest atzucac. Amb l‘objectiu primer d‘evitar la seva desaparició i de mantenir, malgrat les dificultats, la gestió del Cicle i la difusió de la cultura de l‘orgue a Catalunya, es van aconseguir renovar els càrrecs vacants.

Tot expressant el nostre agraïment als qui ens han precedit i afrontant el present amb realisme, ens toca mirar al futur sense ingenuïtat però amb una il·lusió renovada. Amb esperit de servei i cercant de promoure la concòrdia entre tots els socis i entitats vinculades en bé d‘aquest instrument i de la música que tant ens estimem, rebeu una salutació ben cordial dels membres de la nova Junta:

  • Marcel Martínez, President
  • Joan Cabó, Vicepresident
  • Josep Lluís Viladot, Secretari
  • Berenguer Montserrat, Tresorer
  • Wilfried Praet, Vocal
Benedicció i inauguració del nou orgue...Actualització de la web de l'associació...

Articles relacionats