Nova junta directiva per l'Associació Catalana de l'Orgue

  15 d'octubre de 2022   Aproximadament 1 minut

#ACO   #Associacions  


Es renova la junta directiva de l’Associació Catalana de l’Orgue

El passat 15 d‘octubre es va celebrar l‘Assemblea General Extraordinària de l‘Associació, amb la presència d‘alguns socis als locals del Ciemen i la participació telemàtica d‘altres que van voler participar-hi malgrat no poder desplaçar-s‘hi físicament. La reunió havia estat convocada amb l‘objectiu de renovar la junta directiva, o bé de votar la dissolució de l‘associació en cas de no arribar a desencallar la situació. Els membres més veterans de l‘equip, en Pau Riuró com a President i en Jonatan Carbó com a Tresorer, havien expressat des de feia temps la seva voluntat, ben sana, legítima i comprensible, de deixar el càrrec a nova saba, després d‘haver passat molt de temps al peu de canó, en uns anys difícils per a l‘Aco, en què a les dificultats de gestió i de finançament del Cicle dels Orgues de Catalunya s‘hi afegiren les circumstàncies i les seqüeles de la pandèmia. No podem estar-los més agraïts per la seva tasca al capdavant de la nostra entitat, dedicant-hi el seu temps i el seu treball desinteressat.

Si bé la situació de l‘Associació havia arribat a un punt extremadament crític, en què s‘entreveia fins i tot la seva dissolució, l‘Aco ha pogut sortir d‘aquest atzucac. Amb l‘objectiu primer d‘evitar la seva desaparició i de mantenir, malgrat les dificultats, la gestió del Cicle i la difusió de la cultura de l‘orgue a Catalunya, es van aconseguir renovar els càrrecs vacants.

Tot expressant el nostre agraïment als qui ens han precedit i afrontant el present amb realisme, ens toca mirar al futur sense ingenuïtat però amb una il·lusió renovada. Amb esperit de servei i cercant de promoure la concòrdia entre tots els socis i entitats vinculades en bé d‘aquest instrument i de la música que tant ens estimem, rebeu una salutació ben cordial dels membres de la nova Junta:

  • Marcel Martínez, President
  • Joan Cabó, Vicepresident
  • Josep Lluís Viladot, Secretari
  • Berenguer Montserrat, Tresorer
  • Wilfried Praet, Vocal
Benedicció i inauguració del nou orgue...Actualització de la web de l'associació...

Articles relacionats