Informe d'actualitzacions de la pàgina web

  30 de setembre de 2023   Aproximadament 2 minuts   Berenguer Montserrat

#Pàgina web  


Tercer trimestre de 2023

Política de privacitat

Des de fa uns mesos vam afegir el seguiment de Google Analytics per conèixer l’abast de la pàgina web i des de quines tipologies de dispositius s’hi accedia; d’aquesta manera podem adaptar millor els continguts de la web. Així i tot, aquest sistema utilitza galetes de tercers per funcionar. Per adequar-nos a la nova llei de protecció de dades (GPDR), hem afegit un bàner quan s’obre la pàgina per primera vegada per decidir si es permet l’ús d’aquestes galetes.

Hem afegit també tres pàgines relacionades amb la política de privacitat i l’avís legal de la mateixa pàgina web.

Disseny de la pàgina

Durant aquests mesos d’estiu, hem renovat el disseny de diferents apartats de la pàgina web. Hem ampliat la informació i s’ha millorat la seva presentació de l’apartat del cicle, fent visibles els concerts i els orgues que hi han participat. Hem fet ressò d’aquest esdeveniment a les nostres xarxes socials.

Pel que fa a l’apartat de l’inventari dels orgues de les terres catalanes, hem millorat els mapes i n’hem afegit un a cada pàgina de cadascun dels orgues, amb enllaços als tres proveïdors de mapes més coneguts. També hem fet visible altra informació que teníem emmagatzemada a la base de dades i que no havíem trobat la manera de fer-la visualment atractiva; una d’aquestes informacions és el resum històric dels orgues.

Inventari d’orgues

Durant el tercer trimestre de 2023 s’han afegit els següents orgues a l’inventari:

S’ha actualitzat la informació de:

Altres actualitzacions

Agraïm a les persones que han aportat el seu granet de sorra per millorar aquesta pàgina web. Recordem que qualsevol pot contribuir en aquest projecte posant-se en contacte amb l’associació a través del correu electrònic web@acorgue.cat.

Nou orgue de tubs a l'ermita...Informe d’actualitzacions de la pàgina web...

Articles relacionats